House of Marley Speakers

Design met de juiste Materialen.

House of Marley gebruikt zo veel mogelijk maatschappelijk verantwoorde materialen in haar producten. Al het hout dat ze gebruiken, of het nu de bamboe platen op de speakers zijn of het hout dat in productieprocessen gebruikt wordt. Het is allemaal hout met het FSC keurmerk. Ze zijn zelfs zo betrokken met de wijze waarop ze duurzame materialen integreren in hun producten dat ze 2 eigen merken hebben: Rewind en Regrind

Voor de volledige lijst aan milieuvriendelijke materialen die House of Marley gebruikt in haar producten check dan even de materials pagina van Marley.

“One love, One world.”

House of Marley is opgericht door de kinderen van Bob Marley. Alle producten van House of Marley dragen gedachtegoed over onze wereld uit. Alles staat in het teken van mens en planeet ofwel:“One love, One world.”

De energie Spat uit de speakers omdat House of Marley ontzettend veel aandacht besteedt aan het finetunen van ieder individueel product. Alle producten van House of Marley hebben een Signature Sound. Je hoeft er geen ‘audiofiel’ voor te zijn. Je hoort bijvoorbeeld overduidelijk de zware Bass terug in alle speakers, koptelefoons en zelfs in de oordopjes naast de precieze midden tonen en energieke Treble.

Project Marley.

Voor elk product verkocht wordt een boom gepland op één van de vier locaties waar One Tree Planted dit doet. Klik hier voor een up to date aantal bomen wat gepland is met dankzij HOM.

Superior Sound, Sustainably Crafted.

House of Marley Speakers

House of marley Bag of Riddim 2

“Tas Geweldig!”

Het geweldige geluid van deze Bluetooth luidspreker gaat er voor zorgen dat je al je oude muziek weer terug gaat luisteren. Je kunt de speaker misschien nog wel beter vergelijken met een gettoblaster dan een draagbare luidspreker. Bag of Riddim 2 >

House of Marley Get together

“Puur goud”

De Get Together heeft de meest authentieke uitstraling van alle speakers die we getest hebben. Gemaakt van gerecyclede en duurzame bouwmaterialen en een design dat sexappeal uitstraalt.
Get Together >

House of Marley Get Together Mini

“Groots Genieten”

Het is weer lente, de zomer komt er aan en iedereen staat te popelen om er weer op uit te trekken met de zon op je huid en vers gemaakte herinneringen in onze kielzog. De esthetiek van de Get Together lijn is Fenomenaal. Get Together mini >

House of Marley No Bounds

“Geen Grenzen”

In de huiskamer, naar je vrienden, het park, een barbecue, het strand, op reis of zelfs onder de douche. De No Bounds is stof- en waterbestendig, dus koppel de carabiner aan je broek of tas en jouw muziek, kent geen grenzen.
No Bounds >

House of Marley Chant Sport

“Compenseert zijn uiterlijk”

Wat deze speaker mist aan uiterlijk genot, maakt hij goed in prestatie. Bovendien zorgt de siliconen afwerking er voor dat je hem niet zomaar uit je handen laat glippen, ook niet als hij nat is geworden in de regen.
Chant Sport >

House of Marley Chant Mini

“Duvel uit een Doosje”

Don’t Worry en Be Happy met deze compacte Bluetooth speaker met Bongo Look. Overal waar je naartoe gaat, met deze stijlvolle speaker komen jouw favoriete beats als een duvel uit dit kleine doosje.
Chant Mini >