House of Marley Get Together Mini

Het is weer lente, de zomer komt er aan en iedereen staat te popelen om er weer op uit te trekken met de zon op je huid en vers gemaakte herinneringen in onze kielzog. Stream je muziek draadloos met de stijlvolle mini uitvoering van de Get Together lijn van House of Marley. Dit kleine broertje van de Get Together is een stuk compacter en makkelijker mee te nemen. Wij hebben geven daarom de voorkeur aan de Mini. Hij mag dan wel wat kleiner zijn, het geluid is er daardoor nog niet minder op geworden. De esthetiek van de Get Together mini is net als de Get Together Fenomenaal.

HOM Get Together Mini

De Marley Get Together Mini koop je bij Coolblue of Bol.com. Ga naar de webshop om de laatste prijzen te checken. Je weet maar nooit wanneer ze afgeprijsd zijn of wanneer er een actie is.

Pluspunten

 • De bouwkwaliteit en het gebruik van materialen.
  • De stof is gemaakt van REWIND Fabric. Dit bestaat voor 30% uit hennep, 30% organisch katoen en 40% PET. (gerecyclede plastic flessen)
  • De houten plaat aan de voor- en achterkant is gemaakt van bamboe.
 • Het Design. Dit is veruit een van de mooiste Bluetooth speakers die er op de markt zijn. Persoonlijke smaak is natuurlijk voor iedereen anders. Maar de speaker straalt een bepaalde allure die ieder huishouden verrijkt met zijn aanwezigheid.
 • De 2 Woofers en 2 Tweeters incl. Passive Radiator zorgen voor een geluid om van te smullen. Heldere hoge tonen, loepzuivere midden tonen en een loodzware Bass. De Passive Radiator is op een prachtige wijze geïntegreerd met de Bamboe achterplaat op de speaker.
 • Het volume. House of Marley heeft weer een standje burenruzie weten te produceren met de Get Together.
 • De speaker kan als powerbank dienen.
 • De Get Together is veel makkelijker mee te nemen dan de Get Together. Hij is kleiner, een kilo lichter en de batterij gaat 2 uur langer mee.
 • Pairing. Je kunt ‘m paren met andere speakers door de Bluetooth knop een poosje in te houden om de ruimte nog beter te vullen met geluid.

Minpunten

 • De drivers zijn onbeschermd. Je moet dus voorzichtig zijn om ervoor te zorgen dat de drivers niet beschadigd raken. Heb je kinderen of veel te energieke huisdieren? Zet de speaker dan op een plek waar zij er niet bij kunnen. We raden je om deze reden ook niet aan om de speaker op het strand te zetten.
 • Geen equalizer beschikbaar. Wil je iets minder Bass of wat achtergrondmuziek luisteren? Dan is dit misschien niet de ideale speaker voor jou. Op het lage volume overheerst de Bass een beetje.
 • De speaker is niet stof en/of waterdicht. Helaas, niet geschikt voor een poolparty in de zomer.
 • Er wordt alom geklaagd over de sound prompt. Deze staat op een hoog volume en is niet aan te passen. Wij vonden dit niet bijzonder storend in eerste instantie. Maar als je ‘s avonds nog zachtjes een muziekje wilt luisteren en er liggen mensen in huis te slapen, zullen ze wakker schrikken van de sound prompt.

Get Together Mini specificaties

SoortSpecificatie
MerkHouse of Marley
Type Bluetooth speaker, Draadloze speaker
Garantie2 jaar fabrieksgarantie
GeluidsweergaveStereo
Drivers4 (2 Tweeters, 2 Woofers)
Frequentiebereik80 Hz – 20 kHz
KleurenZwart/Bamboe, Denim/Bamboe, Palm
Hoogte9,5 cm
Breedte30 cm
Diepte7 cm
Gewicht1,5 Kilo
Bluetooth4.1 – 30 Meter bereik
AansluitingenMicro USB & Audio jack
SpeakerphoneJa
Powerbank functieJa
Certificering

Gerelateerd aan: Marley Get Together mini