House of Marley Get Together Review| Chill ‘m Hard!

De Get Together is een lust voor het oog en traktatie voor je trommelvlies. Met 2 Woofers, 2 tweeters en een Bass Reflex systeem kun je middelgrote en grote ruimtes makkelijk met een heerlijk geluid vullen. Zet hem in de zomer bij een heerlijke barbecue buiten om een nog beter sfeer te creëren. Je hebt 30 meter Bluetooth bereik dus je hoeft niet bang te zijn dat je buiten bereik raakt met je bron. Tenzij je natuurlijk in een mansion woont die net zo groot is als die van Beyoncé en Jay Z. House of Marley heeft ook nog een klein broertje van de Get Together geproduceerd; De Get Together Mini.

Marley Get Together bluetooth speaker

Marley Get Together Kopen?

Klik op de onderstaande Affiliate links voor de meest up to date aanbiedingen.

1 Pluspunten

 • Het elegante en moderne design

 • Premium bouwkwaliteit

 • Milieuvriendelijk materiaalgebruik

 • Kraakhelder geluid

 • Diepe en volle Bass

 • Het volume kan (en staat) op standje burenruzie

 • Batterijduur valt hoger uit dan aangegeven (8 uur)

 • 30 Meter Bluetooth bereik

 • Powerbankfunctie voor je smartphone

 • Speakerphone om te bellen via de speaker

 • Je plant een boom! House of Marley doet dit namelijk voor elk verkocht product via One tree planted

Minpunten

 • De drivers zijn onbeschermd

 • Geen equalizer beschikbaar

 • De speaker is relatief zwaar

 • Geen HDMI Input, zou niet misstaan als alternatief voor het geluid van je televisie

2 Geluidskwaliteit van de Get Together

Toen we de Get Together uit hadden gepakt en voor het eerst hoorde, leek het alsof er een kleine ruis was in de vocals. Na een paar liedjes was het echter verdwenen. Het leek wel alsof de speaker ingewerkt moest worden. Even wat deuntjes eruit dreunen en de drivers deden foutloos hun werk. In de weken daarna hebben we de speaker op geen enkel moment meer kunnen betrappen op wat voor geluidsvervorming dan ook. Niet op hoge en niet op lage volumes.

De twee dikke drivers aan de voorkant zie en voel je dat geluid je huiskamer in blazen. Er zitten dus twee tweeters van 2,5 cm aan de voorkant ingebouwd. Ze maken echt een geweldig geluid. Bij het luisteren van de nummers uit onze favoriete afspeellijst hoorde we in bijna alle nummers dingen terug die we eerder niet hoorde. Alsof we al die heerlijke muziek opnieuw aan het ontdekken waren. Je ziet als het waren de diepere elementen in de muziek die voorheen verstopt waren.

HyperParadise van Flume kreeg een andere dimensie met de loepzuivere hoge tonen die uit de tweeter kwamen. De karakteristieke trillende stem van Post Malone in zijn nummer I Fall Apart ging door merg en been. En het was net of de drummer en gitarist van Volbeat hier in de huiskamer stonden een privé optreden te geven. Goud!

Er is geen Marley app en er is geen equalizer beschikbaar. Je kan dus niet de Bass, midden tonen of trebble naar eigen smaak aanpassen. De speaker is van huis uit prima uitgebalanceerd dus echt nodig is het niet. Maar soms is het wel fijn om de Bass wat terug te schroeven als je de buren of je partner niet uit bed wilt dreunen.

Sounds Ezie: Heerlijk om Lofi hip hop op de achtergrond mee te luisteren.

Klein aandachtspuntje voor House of Marley

We hebben ook op onze laptop een paar films gekeken en de laptop verbonden met de speaker om het geluid bij films te testen. Het was een perfecte combinatie. Probeer vooral eens een film van Marvel te kijken of Transformers. Vooral die laatste blaast je helemaal van je stoel met die leipe geluidseffecten.

Maar helaas zit er geen HDMI of optische aansluiting op de speaker. We hadden hem maar al te graag aangesloten op onze televisie. Want het geluid dat de Get Together produceert is meer dan geschikt om het paupere geluid van de televisie te vervangen als je niet zo breed bij kas zit en geen soundbar in huis kan halen.

3 Premium design & bouwkwaliteit

House of Marley besteedt veel aandacht aan het design van haar speakers en de bouwmaterialen die daarbij gebruikt wordt. Je ziet het direct terug in de Get Together. Als je de speaker voor het eerst vast hebt zul je ook meteen voelen dat je een ontzettend stevige speaker in je handen hebt.

Hij is iets zwaarder dan de gemiddelde Bluetooth speaker waardoor we vinden dat de draagbaarheid van de speaker afneemt. Maar daardoor staat hij wel heel stevig op zijn plekje. Je hoeft niet bang te zijn dat je hem zomaar van tafel of van je kast af stoot.

Pas wel op met huisdieren en kleine kinderen. De esthetiek mag dan wel fenomenaal zijn, de drivers zijn onbeschermd. We hebben gemerkt dat we de speaker liever niet teveel van zijn plaats afhalen. Als je hem laat vallen kan je zo een teen kneuzen omdat hij 2,5 kilo weegt. Maar vooral de drivers liggen open en bloot in de speaker waardoor je deze makkelijk kunt beschadigen. Ze zijn natuurlijk niet zo broos als een suikerklontje maar let daar wel eventjes voor op.

Marley Get Together Kopen?

Klik op de onderstaande Affiliate links voor de meest up to date aanbiedingen.

3.1 Milieubewuste materialen

House of Marley staat er bekend om dat ze enorm milieubewust zijn. Dit komt natuurlijk voort uit de filosofie van Bob Marley himself. Alles staat in het teken van mens en planeet. Ze planten bijvoorbeeld voor ieder verkocht product een boom. Hieronder een greep uit de milieuvriendelijke materialen waar de Get Together van gemaakt is.

 • De stof is gemaakt van REWIND™ Fabric. Dit bestaat voor 30% uit hennep, 30% organisch katoen en 40% PET. PET is volledig gemaakt van gerecyclede plastic flessen.
 • De houten plaat aan de voor- en achterkant is gemaakt van bamboe met het FSC keurmerk.
 • Zelfs de verpakking is minimalistisch en gemaakt van gerecycled materiaal

4 Connectiviteit en bediening

De speaker is uitgerust met Bluetooth versie 4.1. Zonder enige problemen heb je 30 meter Bluetooth bereik. In huis maakt het niet uit of je met je bron, zoals je smartphone, een andere ruimte in loopt. De verbinding hapert nooit. Verbinden met Bluetooth is tegenwoordig natuurlijk een eitje. Je hoeft de speaker maar aan te zetten, op de Bluetooth knop op de bovenkant van de speaker te drukken. Zet ook de Bluetooth op je telefoon, tablet of laptop aan en de klik op de Get Together. Klaar is kees. Knallen maar.

Aan de bovenkant van de speaker heb je 4 fijn aanvoelende knoppen zitten. De twee volumeknoppen, de Bluetooth pairing knop en de aan en uit knop Daarnaast zit nog een ledlamp die aangeeft of de speaker aan of uit staat en of je met Bluetooth verbonden bent. Aan de achterkant heb je een USB poort zitten waarmee je apparaten weer op kunt laden en de speaker als powerbank kan gebruiken.

Wat House of Marley ook top heeft geregeld voor je is dat je 4 verschillende stekkers krijgt. Zo kan je overal op de wereld in een handomdraai je speaker weer opladen. Aan de achterkant zit nog een ledlampje die aangeeft of de speaker aan het opladen is. Als het lampje uit is, is de speaker weer volledig opgeladen.

5 Spatwaterdicht

De speaker is IPX4 gecertificeerd. Dit betekend dat hij spatwaterdicht is. We hebben dit alleen niet uitgetest omdat een IPX4 certificering de laagste klassering is die een speaker kan krijgen. Hij kan dus maar nauwelijks tegen water en om onnodige schade te voorkomen hebben we dit maar eventjes niet gedaan. Hoewel de fabrikant aangeeft dat hij spatwaterdicht / plensdicht is, zul je dus uit moeten kijken met water.

6 Batterijduur

De fabrikant geeft een batterijduur van 8 uur aan. Gebruik je de speaker op 100% volume? Dan haal je er wat minder tijd uit omdat de speaker veel harder moet werken.

In onze test hield de batterij het op 30/40% volume het ruim 10 uur uit. Op 90% volume ongeveer 6,5 uur. Haal standaard 10% tot 15% van de batterijduur af om te kijken of je genoeg hebt aan de tijd dat de batterij mee gaat. Maar als je gewoon een muziekje aan hebt staan op de achtergrond, dan gaat de batterij langer mee dan de 8 uur die ze aangeven. Vonden wij wel een aangename verrassing. Gebruik je de speaker eventjes niet, dan schakelt hij na 10 minuten automatisch uit om stroom te besparen.

Als de speaker leeg is, is hij in 2/3 uur weer opgeladen. Je kunt hem ook als powerbank gebruiken zodat je telefoon niet leeg raakt tijdens het spelen van je hitjes.

7 Conclusie

We hebben met de Get Together een regelrechte monsterhit te pakken. Deze Bluetooth speaker heeft de meest authentieke uitstraling van alle speakers die we getest hebben. Gemaakt van gerecyclede en duurzame bouwmaterialen en een design dat sexappeal uitstraalt.

We vinden het geen Bluetooth speaker om overal mee naar toe te nemen. Hij is net wat te groot en weegt te veel om als pure draagbare bluetooth speaker te dienen die je op ieder avontuur mee zou nemen. Deze dijk van een speaker hoort in huis op een mooie plek te staan waar hij op ieder facet een fenomenaal geluid produceert. Op deze manier komt de speaker het beste tot zijn recht. In onze optiek, is er geen enkele speaker die de Get Together van House of Marley daarin passeert. We willen deze speaker voor geen goud meer kwijt.

8 Wat zit er in de doos?

 • De Get Together Bluetooth Speaker

 • Universele netstroom adapter

 • 4 Type stekkeraansluitingen zodat je overal ter wereld je speaker kunt opladen

 • Handleiding

10 Get Together specificaties

SoortSpecificatie
MerkHouse of Marley
Type Bluetooth speaker, Draadloze speaker
Garantie2 jaar fabrieksgarantie
GeluidsweergaveStereo
Drivers4 (2 Tweeters, 2 Woofers)
Frequentiebereik60 Hz – 20 kHz
KleurenZwart/Bamboe, Denim/Bamboe
Hoogte13 cm
Breedte40 cm
Diepte8 cm
Gewicht2,5 Kilo
Bluetooth4.1 – 30 Meter bereik
AansluitingenUSB & Audio jack
SpeakerphoneJa
Powerbank functieJa
CertificeringIPX4 (Spatwaterdicht)

Gerelateerd aan: Marley Get Together

Marley Get Together Kopen?

Klik op de onderstaande Affiliate links voor de meest up to date aanbiedingen.