1 Samenvatting Stockwell 2 vs Soundlink Revolve 2

Hieronder vind je de belangkrijkste kenmerken en eigenschappen van beide speakers kort op een rijtje.

Bose Stockwell 2:

 • €189,-
 • Omnidirectioneel geluid
 • Bluetooth
 • Marshall app
 • 20 uur batterijleven
 • IPX4 Rating
 • 1,38 Kilo

Bose Soundlink Revolve 2:

 • €199,-
 • 360 Graden geluidsverspreiding
 • Bluetooth
 • Bose Connect app
 • 13 uur batterijleven
 • Via speaker toegang tot spraakassistenten
 • IP55 Rating schokbestendig
 • 660 Gram

2 Performance

 1. Drivers & Passieve Radiatoren: De Stockwell 2 heeft één woofer, twee *wide-range tweeters en een basreflexsysteem vs De Revolve 2 heeft één woofer en twee passieve radiatoren.
 2. Geluidsverspreiding: De Stockwell 2 heeft een multidirectionele geluidsweergave vs De Revolve 2 heeft 360 graden geluidsverspreiding dankzij de omnidirectionele akoestische diffuser waar de woofer op gericht staat.
 3. Equalizer: De Stockwell 2 biedt de mogelijkheid de trebble en bas aan te passen met de fysieke knoppen op de speaker en heeft een equalizer in de Marshall app vs De Revolve 2 heeft een equalizer in de Bose Connect app.
 4. Speakerphone: De Stockwell 2 heeft geen speakerphone vs De Revolve 2 beschikt wel over een speakerphone.
 5. Batterijleven: De Stockwell 2 heeft een gemiddeld batterijleven  van 20 uur vs De Revolve heeft een gemiddeld batterijleven van 13 uur.
 6. Powerbank: De Stockwell 2 kan je gebruiken als powerbank vs De Revolve 2 kan je niet al powerbank gebruiken
 7. Charging Dock: De Stockwell 2 is niet compatibel met een charging dock vs De Revolve 2 is compatibel met de Bose Revolve Charging Cradle.
 8. Multifunctionele knop: De Stockwell 2 heeft naast de vier fysieke knoppen geen andere knoppen om je playlist mee te bedienen. Dit doe je vanaf je bron. vs De Revolve 2 heeft een multifunctionele knop waarmee je meerdere functies op de speaker kan bedienen. Zo ook de digitale spraakassistent activeren en toespreken die je op je smartphone of tablet hebt zitten.

*Tweeters leveren de hoge frequenties. Wide-range tweeters hebben een groter bereik dan de conventionele tweeter. Hiermee levert hij ook wat lagere tonen dan normaal.

Marshall Stockwell 2 Portable bluetooth speaker
Bose Soundlink Revolve 2 water en stof bestendig

3 Verbindingen

 1. Bluetooth versie: De Stockwell 2 beschikt over Bluetooth 5.0 vs De Revolve 2 beschikt over bluetooth 4.2.
 2. Speakers koppelen: De Stockwell 2 is niet te koppelen met meerdere speakers in de app vs De Revolve 2 is met Partymodus in de Bose Music app te koppelen met meerdere Revolve speakers. Daarnaast heb je de mogelijkheid de speaker te koppelen met een andere Bose speaker via SimpleSync zodat de twee speakers/koptelefoons syncroon afspelen.
 3. Koppelen met bron: De Marshall beschikt over Multi Host. Hiermee kan je met twee bronnen gelijktijdig met de speaker koppelen zodat je om de beurt muziek kan afspelen vs De Revolve 2 onthoudt de twee laatste bluetooth verbindingen. Zodra je de speaker aanzet koppelt hij automatisch met die twee laatste bronnen. Je kan dus ook bij de Revolve 2 meerdere bronnen gekoppeld hebben.
 4. Poorten: De Stockwell 2 beschikt over en 3,5 mm aux poort en een USB-C poort vs De Soundlink Revolve 2 beschikt alleen over een Micro-USB poort.
 5. NFC: De Stockwell 2 beschikt niet over NFC (Near Field Communication) vs De Revolve 2 heeft wel NFC. Hiermee hoef je je smartphone maar tegen de speaker te houden om een verbinding tot stand te brengen.

4 Fysieke kenmerken

 1. Afmetingen: De Stockwell 2 is 18 x 16,1 x 7 cm groot  vs De Revolve 2 is 15,2 x 8,2 x 8,2 cm groot
 2. Gewicht: De Stockwell 2 weegt 1,31 kilo  vs De Revolve 2 weegt 0,66 kilo.
 3. IPX Rating: De Stockwell 2 heeft een IPX4 rating  vs De Revolve 2 heeft een IP55 rating. De Revolve kan hierdoor iets beter tegen water en stof.
 4. Stootbestendig: De Stockwell 2 is niet stootbestendig  vs De Revolve 2 heeft een rubberen rand aan de bovenkant en onderkant zitten waardoor hij tegen een licht stootje kan.
 5. Kleuren: De Stockwell 2 is verkrijgbaar in het zwart, Crème, Indgo en Burgundy  vs De Revolve 2 is verkrijgbaar in het zwart en in het grijs.
Marshall - Stockwell 2 Retro bluetooth speaker
Bose Soundlink Revolve 2