Marshall Stockwell 2 vs Stanmore 2

De Stockwell 2 is de op één na kleinste bluetooth speaker van Marshall. De Stanmore 2 is een ander type speaker. Die is niet draagbaar omdat er geen accu in zit. We gaan in deze vergelijking alle verschillen en overeenkomsten naast elkaar leggen zodat jij aan het einde van dit artikel precies weet welke speaker wat voor je gaat betekenen.

Stockwell 2 vs Stanmore 2

1 Samenvatting Stockwell 2 vs Stanmore 2

Hieronder vind je de belangkrijkste kenmerken en eigenschappen van beide speakers kort op een rijtje.

Stockwell 2:

 • €189,-
 • Omnidirectioneel geluid
 • Bluetooth 5.0
 • Marshall app
 • 20 uur batterijleven
 • IPX4 Rating (spatwaterdicht)
 • 1,38 Kilo

Stanmore 2:

 • €349,-
 • Bluetooth 5.0
 • Marshall app
 • Geen accu
 • Kan niet tegen water
 • 4,65 Kilo

Meer informatie of de Stockwell 2 of Stanmore 2 Kopen?

Klik op de onderstaande Affiliate links voor de meest up to date aanbiedingen.

2 Performance

 1. Drivers: De Stockwell 2 heeft één woofer, twee *wide-range tweeters vs De Stanmore 2 heeft één woofer en twee tweeters.
 2. Basreflexsysteem: Beide speakers hebben een basreflexsysteem.
 3. Geluidsverspreiding: De Stockwell 2 heeft een multidirectionele geluidsweergave vs De Stanmore 2 heeft geen multidirectioneel geluid maar wel stereo.
 4. Vermogen: De Stockwell 2 heeft een vermogen van 20 watt (1 x 10 watt + 2 x 5 watt) vs De Stanmore 2 heeft een vermogen van 80 watt. ( 1 x 50 watt + 2 x 15 watt)
 5. Max SPL: De Stockwell 2 levert maximaal 80dB op 1 meter afstand gemeten vs De Stanmore 2 levert maximaal 101 dB op 1 meter afstand gemeten.
 6. Frequentiebereik: De Stanmore 2 heeft een frequentiebereik van 60Hz – 20kHz vs De Stanmore 2 heeft een frequentiebereik van 50Hz – 20kHz.
 7. Equalizer: De Stockwell 2 biedt de mogelijkheid de trebble en bas aan te passen met de fysieke knoppen op de speaker en heeft een equalizer in de Marshall app vs Voor de Stanmore 2 geldt hetzelfde.
 8. Batterijleven: De Stockwell 2 heeft een gemiddeld batterijleven  van 20 uur vs De Stanmore 2 heeft geen accu en werkt alleen als hij aangesloten is op netstroom met de AC adapter.
 9. Powerbank: De Stockwell 2 kan je gebruiken als powerbank vs De Stanmore 2 niet.
Marshall - Stockwell 2 Retro bluetooth speaker
Marshall Stanmore 2 bluetooth speaker voor thuis

3 Verbindingen

 1. Bluetooth versie: De Stockwell 2 beschikt over Bluetooth 5.0 vs De Stanmore 2 heeft ook Bluetooth versie 5.0
 2. Speakers koppelen: De Stockwell 2 is niet te koppelen met meerdere speakers in de app vs De Stanmore 2 is te koppelen met een andere Stanmore 2, Acton 2 of Woburn 2 speaker. Deze kan je synchroon laten spelen in Ambient mode en in Stereo geluidsweergave in Stereo mode. Dit regel je in de Marshall Bluetooth app.
 3. Koppelen met bron: De Stockwell 2 en Stanmore 2 beschikkent over Multi Host. Hiermee kan je met twee bronnen gelijktijdig met de speaker koppelen zodat je om de beurt muziek kan afspelen.
 4. Poorten: De Stockwell 2 beschikt over en 3,5 mm aux poort en een USB-C poort vs De Stanmore 2 heeft RCA poorten aan de achterkant, (linker en rechter) een AC poort aan de achterkant voor de stroom en op het bedieningspaneel een 3,5mm aux poort.

4 Fysieke kenmerken

 1. Afmetingen: De Stockwell 2 is 18 x 16,1 x 7 cm groot  vs De Stanmore 2 is 19,5 x 35 x 18,5 cm groot.
 2. Gewicht: De Stockwell 2 weegt 1,31 kilo  vs De Stanmore 2 weegt 4,65 kilo.
 3. IPX Rating: De Stockwell 2 heeft een IPX4 rating (spatwaterdicht)  vs De Stanmore 2 heeft geen IPX rating en kan niet tegen water.
 4. Kleuren: De Stockwell 2 is verkrijgbaar in het zwart, Crème, Indgo en Burgundy  vs De Stanmore 2 is verkrijgbaar in het zwart, wit en bruin.
 5. Bedieningspaneel: Het bedieningspaneel van de Stockwell 2 bestaat uit de volumeknop, (tevens aan/uit) trebble knop, bas knop, bluetooth knop en een batterij indicator vs De Stanmore 2 heeft op het bedieningspaneel ook de knoppen voor het volume, de bas en trebble. Maar beschikt daarnaast ook over een lossse aan/ uit knop, en knop om de bron te kiezen. (Bluetooth, aux of RCA)
Stockwell 2 bedieningspaneel
Stanmore 2 bedieningspaneel

Meer informatie of de Stockwell 2 of Stanmore 2 Kopen?

Klik op de onderstaande Affiliate links voor de meest up to date aanbiedingen.