Ultimate Ears (UE)

Ultimate Ears (UE) is een van de nieuwste spelers op de Bluetooth Speaker markt. UE is in 1995 in de toerbus van Van Halen geboren en sinds 2013 zijn ze begonnen met het op de markt brengen van Bluetooth speakers nadat ze al in-ear geluidsmateriaal voor professionals maakten. Wat dat betreft zijn het echte rookies, aangezien ze het opnemen tegen merken als JBL, Bose, Herman Kardon, Bowers & Wilkens, Sony, Samsung enzovoorts, die al tientallen jaren of langer Bluetooth speakers en andere geluidssystemen produceren voor consumenten en professionals.

Ze mogen dan wel rookies zijn maar ze laten iedereen een poepie ruiken. Op het moment dat UE speakers voor de consument is gaan maken, is de 360 graden geluidsverspreiding in draagbare speakers geboren. Je ziet de 360 graden geluidsverspreiding ook steeds meer in speakers van andere merken terugkomen.

De speakers van UE staan naast de 360 graden geluidsverspreiding bekend om het robuuste karakter van de speakers. Ze zijn waterdicht, stofdicht, en stoot bestendig met dank aan hun solide behuizing. De speakers die ze maken zijn dus extra geschikt voor de mensen onder ons met de prachtige eigenschap om klunzig te zijn.

Ultimate Ears Accesoires.