Ultimate Ears Charging Dock.

Met de Ultimate Ears Charging Dock laad jij je Ultimate Ears Blast, Megablast, Boom 3 en Megaboom 3 op zonder het gehannes met kabels. Dus zeg maar Arrivederci tegen al die kabeltjes die je in huis rond hebt slingeren. Je zet de dock op een handig plekje in huis zodat je bluetooth speaker ten alle tijden is opgeladen en klaar staat om mee op pad te nemen, opgeladen en wel.

De dock heeft een minimalistisch design en past naadloos bij elke kleur UE speaker. Omdat de Dock maar 1,2 cm hoog is, (exclusief de pinnetjes) heb je amper in de gaten dat hij er is wanneer je speaker niet in het dock staat.

Ultimate Ears Charging Dock

Wil je meer informatie of de UE Charging Dock aanschaffen? Ga dan naar Bol.com.

Voordelen

  • Je UE speaker is altijd klaar en opgeladen voor gebruiken

  • Geen irritante kabels meer die rondslingeren

  • Minimalistisch en discreet design

Nadelen

  • De Charging Dock is geen powerbank

Welke speakers kan ik aansluiten op de Charging Dock?

De volgende speakers zijn compatibel met de Charging Dock:

Als je net de nieuwe UE Wonderboom 2 hebt aangeschaft moeten we je helaas teleurstellen. Die past niet op de charging dock. Dit hebben ze gedaan omdat de wonderboom en de UE roll lijnen simpelweg té compact zijn. Anders zouden ze het design ten koste moeten laten gaan om ze compatibel te maken met het Charging Dock. De Charging Dock wordt niet standaard met de compatibel speakers meegeleverd, je zult hem los van de speakers aan moeten schaffen.

Wat vraagt UE voor dit extra gemak?

De Ultimate Ears Charging Dock kost je op dit moment €39,99. Dit vinden we geen prikje. Zeker omdat de Charging Dock niet als powerbank kan fungeren, wat we eerst wel dachten. Want dat zou de Charging Dock pas helemaal compleet maken. Dan zou je de dock maar in je tas hoeven te gooien als je een weekendje weg gaat in plaats van die irritante kabeltjes. De Dock is dus puur en alleen een extra gemak voor thuis.

Wat zit er in de doos?

  • Ultimate Ears Charging Dock
  • D-oplaadring

Specificaties Ultimate Ears Charging Dock

SoortSpecificatie
MerkUltimate Ears
TypeCharging Dock (laadstation)
Garantie2 jaar fabrieksgarantie
KleurenWit
Hoogte1,2 cm (exclusief hoogte pinnetjes)
Breedte21,5 cm
Diepte21,5 cm
Gewicht110 gram
AansluitingenUE Micro USB en Adapter
Powerbank functieNee

Gerelateerd aan: UE Charging Dock