Wij zijn Fan van de UE Wonderboom!

De UE Wonderboom, een vrolijke kleine speaker. Compact, robuust en lekker geluid. Met 30 meter Bluetooth bereik en een waterdichte behuizing die ook nog eens tegen een val van 1,5 meter kan. Het is net een kleine, kleurrijke tank die je favoriete deuntjes de wereld in slingert. Kortom, dit is de ideale party speaker voor een waslijst aan gelegenheden.

De UE Wonderboom koop je bij Coolblue of Bol.com. Binnenkort komt de UE Wonderboom 2 is april 2019 uitgebracht, dus ga naar de webshop hou de prijzen in de gaten!

De UE Wonderboom is een Alles in één Portable Bluetooth Speaker.Ultimate Ears Wonderboom Review

Net als alle andere draadloze speakers van UE heeft UE Wonderboom een 360 graden geluidsverspreiding. Dit vinden wij het fijnste kenmerk van alle Ultimate Ears speakers.

Het geluid is zeer goed. Zet je hem vol open dan worden de hoge tonen een beetje scherp. De Bass is niet echt krachtig. Maar het is een bovengemiddeld geluid en meer dan prima voor de luisteraar die niet geobsedeerd is door de Bass. Verder gewoon een krachtig geluid uit een handige speakertje.

Hij heeft een IPX7 certificering wat betekend dat je hem tot 30 minuten, tot 1,5 meter diep onder water kunt gebruiken. Ga je deze zomer met supersoakers en waterballonnen een watergevecht houden? Wees niet bang dat je Wonderboom begint te scratchen. De Wonderboom is waterproof. Als je hem laat vallen in het zwembad. Maakt ook al niet uit. Hij is namelijk gemaakt om te blijven drijven.

Heeft een van je vrienden ook een UE Wonderboom? Awesome! Als je de app installeert kun je het feest gebruis verdubbelen door de speakers te koppelen met Double Up. Dit vult de kamer of tuin nog beter. Ook op de camping van een festival kun je met je buren en de mensen om je heen in alle caravans en tenten, je Ultimate Ears Bluetooth speakers koppelen (tot wel 150) om zelf een soort van ‘camping area’ te bouwen. Vet toch?! En met een Bluetooth bereik van 30 meter kun je ook gewoon lekker blijven rond wezelen.

Specificaties UE Wonderboom

SoortSpecificatie
MerkUltimate Ears
TypeBluetooth speaker, Draadloze speaker
Garantie2 jaar fabrieksgarantie
Geluidsweergave360 Graden Geluidsverspreiding
Drivers2
KleurenZwart, Blauw, Oranje, Roze, Cashmere, Paars,
Grijs, Zwart/blauw, Groen
Hoogte10,2 cm
Breedte14 cm
Diepte14 cm
Gewicht425 gram
Bluetooth30 Meter Bereik
CertificeringIPX7 (Waterdicht)

Gerelateerd aan: UE Wonderboom