Apple AirPods Max Smart Case | Een kunststof buidel i.p.v. een aan/uit knop

De Case voor de AirPods Max is meer een buideltje voor de oorschelpen waarmee je de koptelefoon uit zet dan een echte case.

AirPods Max CaseEen case is een opberghoes die een koptelefon hoort te beschermen. Tegen vuil, vocht, stof en andere rotzooi die je koptelefoon vies kan maken of kan beschadigen. Dat doet de AirPods Max Case op praktisch geen enkele manier. Zeker de hoofdband niet. Die is nu volledig onbeschermd.

Smart Case

De case moét je gebruiken omdat er geen aan en uit knop op de koptelefoon zit. Pas als je hem in de case stopt gaat de koptelefoon in zijn batterij besparende modus. Vergeet je de koptelefoon in de smart case te doen en leg je hem niet in de oplader, dan loopt ’s nachts de batterij helemaal leeg. Het is voor ons echt een raadsel waarom er in hemelsnaam geen simpele aan/uit knop op de koptelefoon zit maar dit is gemaakt in de vorm van een “smart case.”

Wat ze nu gedaan hebben is een dure lap stof gepakt, er een magneet in gestopt en het gepresenteerd als prachtige innovatieve smart case. Wat je in werkelijkheid krijgt is een veredelde bipslap die verder op geen enkele manier toegevoegde waarde heeft.

Er zijn gelukkig tal van producenten die hier op duiken en betere hoezen maken om je koptelefoon te beschermen. Maar het was minstens zo vruchtbaar geweest als Apple hier zelf een oplossing in had geboden. Je betaald ten slotte ruim €600 voor een top knotch koptelefoon.

Ook interessant: Top 10 Beste Koptelefoons.