JBL Club 950NC Review | Adaptive Noise Cancelling Over-Ear Koptelefoon

De JBL Club 950NC is de middelste uitvoering van de Club Serie. Met Adaptive Noise Cancelling krijg je meteen een tintelend oorgasme als je hoort (of juist niet) hoe al het omgevingsgeluid als sneeuw voor de zon verdwijnt. Je hoeft hiervoor alleen maar een paar tellen de Smart Ambient knop ingedrukt te houden op de oorschelp.

JBL Club 950NC Adaptive Noise Cancelling Koptelefoon

Meer informatie of wil je de Club 950NC aanschaffen? Ga dan naar Coolblue.nl

1 Belangrijkste Kenmerken

TypeOver-Ear
Adaptive Noise CancellingJa
Ambient Aware & TalkThruJa
HardcaseJa
dB105
Bereik16 Hz – 40 kHz (passief)
Gewicht372 Gram
HandleidingHandleiding JBL Club 950NC

2 Een stijlvol oorgasme

Alle drie de koptelefoons uit de Club serie beschikken over Hi-res audio en JBL Signature Sound. De professionele geluidskwaliteit van de JBL Club serie is geïnspireerd op de professionals uit de muziekindustrie. De Hi-res audio geeft je meer detail in de content die je beluisterd. Of het nu je favoriete playlist is of een film die kijkt je met je koptelefoon op.

De ontwerpers van JBL hebben er voor gezorgd dat we hiervan kunnen genieten in stijl. Het design van de Club serie koptelefoons is namelijk om je vingers bij af te likken. Het is een hoogwaardig design waarin gebruik gemaakt wordt van topkwaliteit materialen. De metalen zwarte scharnieren zorgen dat je de koptelefoon makkelijk kan opvouwen en mee kan nemen. Of dat nu los in de tas is of in de hard case die standaard wordt meegeleverd.

De hoofdband en de oorkussens zijn van leer en ook bij langdurig gebruikt voor comfort. Combineer dit met de Hi-res audio en de Adaptive Noise Cancelling waardoor je volledig op gaat in je muziek, en je waant je in een andere wereld.

3 Ultra Silent Privé Disco

Met de JBL Club 950NC koop je een koptelefoon met Adaptive Noise Cancelling. Wat betekend deze mooie term voor jou? Nou, dat je met een ultra Silent Disco op je bolletje door het leven dartelt.

Gebruik je de STAGE+ functie in de My JBL Headphones app en je hebt een Privé concert van Armin van Buuren, Sunnery James & Ryan Marciano of Nicky Romero. Zij hebben namelijk meegeholpen aan het ontwikkelen van de Club serie koptelefoons. Je kan daar de equalizer van de betreffende DJ instellen die door hen is ingesteld. Je moet dan natuurlijk nog wel die kneiter harde hitjes ze op je bron opzetten.

4 JBL Club 950 NC vs Club One

Wat is zijn de voornaamste verschillen met de JBL Club One?

 1. De prijs – Op het moment van schrijven is het prijsverschil een schamele €100,00. De Club 950NC gaat voor €249,00 over de toonbank en de Club One voor €349,00.
 2. Noise Cancelling De JBL Club 950 heeft Adaptive Noise Cancelling en de Club One heeft True Active Noise Cancelling
 3. Het Gewicht – De Club 950NC is 6,5 gram lichter dan de Club One. Deze hoeft dus niet mee te wegen in je beslissing.
 4. Batterijduur – De Club 950NC heeft een batterijduur van 55 uur als je hem zonder Noise Cancelling gebruikt. De Club One heeft zonder Noise Cancelling een batterijduur van 45 uur. Je kan er dus 10 uur langer van genieten.
 5. Krulsnoer – De Club One beschikt over een mooie aux krulsnoer die standaard wordt meegeleverd
 6. Flight Adapter – Als je de Club One koopt i.p.v. de Club 950NC krijg je er van JBL een Flight Adapter bij.

 

5 Overige Features

 • Dual-Mic Technology – Met dank aan de Dual-Mic Technologie kan je rustig overal waar je bent een telefoontje opnemen. De twee ingebouwde microfoons onderdrukken namelijk omgevingsgeluid zodat jij en je gesprekspartner geen last hebben van de herrie om je heen.
 • Google Assistant & Amazon Alexa – In de My JBL Headphones app kan je je favoriete spraakassistent instellen. Met dank aan de ingebouwde microfoons kan je via de koptelefoon spraakopdrachten geven aan je digitale slaafje.
 • Ambient Aware & TalkThru – Ambient Aware verhoogt het geluid van de stemmen uit je omgeving en TalkThru verlaagd het volume van je muziek. Zodoende sluit je je niet volledig af van je omgeving waardoor je een kort praatje met iemand kan maken of jezelf veiliger door het verkeer kan bewegen.
 • UCB-C – Toekomst proof door de USB-C poort. Met USB-C laat je je koptelefoon sneller op en is de bestandsoverdracht sneller ten opzichte van bijvoorbeeld Micro USB. In twee uur tijd heb je de Koptelefoon van 0% tot 100% weer opgeladen.
 • Bluetooth 5.0 Dankzij bluetooth 5.0 kan je razendsnel je koptelefoon koppelen met een bron zoals je smartphone.
 • Batterijduur – Als je de Noise Cancelling aan hebt staan kan je de koptelefoon 22 uur lang gebruiken. Gebruik je de Over-Ear koptelefoon zonder Adaptive Noise Cancelling, dan kan je tot wel 55 uur genieten!
 • Multipoint Pairing – Je kan de koptelefoon met twee apparaten tegelijkertijd koppelen zodat je niet steeds hoeft te switchen met je Bluetooth verbinding tussen bronnen.

JBL Club 950NC Kopen?

Klik op de onderstaande Affiliate links voor de meest up to date aanbiedingen.
JBL Club 950 NC Over-Ear Koptelefoon

6 Alternatieve koptelefoons