JBL E65BTNC – Draadloze Active Noise Cancelling Over Ear Koptelefoon

Met maar liefst 108 dB is de JBL E65BTNC een echte Decibellenblazer! De koptelefoon blaast zo hard en loepzuiver de beste tunes en hitjes in je oren zodat zelfs je oren sterretjes gaan zien van genot.

De E65BTNC is niet echt een naam die lekker bekt voor een koptelefoon. De BT staat voor Bluetooth en NC staat voor (Active) Noise Cancelling. Maar wij dopen hem bij deze dus om tot Decibellenblazer!

JBL E65BTNC Active Noise Cancelling Koptelefoon

Meer informatie of wil je de JBL E65BTNC aanschaffen? Ga dan naar Coolblue.nl of Bol.com

1 Belangrijkste Kenmerken

 

TypeOver-Ear
DraadloosJa
Noise CancellingJa
Bluetooth versie:4.1
MicrofoonJa
dB95 – 108
Bereik20 Hz – 20 kHz
Multipoint PairingJa

2 Active Noise Cancelling

De geïntegreerde Actieve Ruisonderdrukking (Active Noise Cancelling) zorgt ervoor dat je veel, maar dan ook echt veel minder geluid van buitenaf hoort. Het onderdrukt dus externe geluidsruis zodat je nog meer op kan gaan in de muziek. Het is net alsof je naast je favoriete artiest in de studio staat terwijl de muziek opgenomen wordt.

3 JBL Signature Sound

Het door JBL zelf “legendarisch” genoemde en geroemde JBL Signature Sound zit nu ook verwerkt in de JBL E65BTNC. Zo ervaar je dezelfde geluidskwaliteit als in filmtheaters, arena’s, bluetooth speakers zoals de Boombox 2 en jawel, daar issie weer, de opnamestudio.

JBL E65BTNC kopen?

Klik op de onderstaande Affiliate links voor de meest up to date aanbiedingen.
JBL E65BTNC Koptelefoon

4 Multipoint Pairing

Met Multipoint Pairing schakel je makkelijk tussen twee verschillende apparaten die je met je Koptelefoon hebt verbonden via Bluetooth. In de praktijk komt dat op het volgende neer.

Wanneer je een video aan het streamen bent op je laptop of tablet en de JBL E65BT NC hebt gekoppeld om van het beste geluid te genieten, dan kan je zonder probleem een inkomend gesprek op je smartphone aannemen. Zo hoef je niet in paniek terwijl je diep in de film bent gezogen op te veren en te schakelen tussen verbindingen terwijl de persoon aan de andere kant van de lijn ongemakkelijk roept of je er wel bent.

5 Bekabeld of draadloos

Bij de koptelefoon krijg je een afneembare stoffen kabel. Je kan de koptelefoon dus draadloos of bedraad gebruiken. De stoffen kabel is super chill omdat deze bijna nooit in de knoop raakt zoals je dat bij rubberen kabeltjes wel hebt. Dit zie je bijvoorbeeld ook terug bij oordopjes van House of Marley, waar we ook zeer positief over zijn. In de kabel zit ook nog een Microfoon en één knop om de koptelefoon te bedienen.

JBL E65BTNC kopen?

Klik op de onderstaande Affiliate links voor de meest up to date aanbiedingen.
JBL E65BTNC Design Koptelefoon

6 Ontwerp

Het materiaalgebruik aan de buitenkant van de koptelefoon is net iets anders als bij de meeste koptelefoons die je in de winkel tegenkomt. De bovenkant is namelijk van stof en niet van een hard plastic of metaal. Dit zorgt voor extra comfort en duurzaamheid.

De Ear Pads die over je oren heen vallen (Over Ear Koptelefoon) zijn gemaakt van leer. Daarin heeft JBL een memorie foam verwerkt zodat de kussentjes van de koptelefoon zich perfect vormen naar de vorm van je oren. Dit geeft je ook nog een luistergemak als je uren lang met je koptelefoon muziek luistert of een toffe film checkt. Dit heet met een chique woord ergonomisch design.

Je kan de koptelefoon bijna dubbelvouwen, eraan trekken of draaien. Maar kapot gaat hij niet snel. Je moet er natuurlijk niet met een wals overheen dartelen en het lot tarten, maar hij kan absoluut een stootje hebben.

7 Batterijleven

Je hebt 25 Uur batterijleven in Bluetooth Modus en 15 uur batterijleven met Bluetooth en Active Noise Cancelling modus. In 2 uur tijd van 0% tot 100% opgeladen.