JBL Live 400BT – On-Ear Bluetooth Koptelefoon

De goedkoopste koptelefoon uit de live serie van JBL is de JBL Live 400BT. In tegenstelling tot de Live 500BT en de Live 650BTNC is de 400BT een On-Ear koptelefoon. Ook met de Live 400BT beschik je over JBL Signature Sound. Het welbekende TOP geluid van JBL wat je overal in de wereld terug hoort en in al hun producten zoals hun bluetooth speakers en soundbars.

JBL Live 400BT

Meer informatie of wil je de Live 400BT aanschaffen? Ga dan naar Coolblue.nl of Bol.com

1 Belangrijkste Kenmerken

TypeOn-Ear
DraadloosJa
Noise CancellingNee
Ambient AwareJa
TalkThruJa
Bluetooth versie:4.2
MicrofoonJa
dB95
Bereik20 Hz – 20 kHz
Multipoint PairingJa
Gewicht185,8 Gram
HandleidingHandleiding Live 400BT

2 Voordelen van de JBL Live 400BT

Je hebt altijd je digitale slaafje bij de hand. Met één druk op de knop activeer je Google Assistant of Amazon Alexa. Welke je het liefste gebruikt kan je instellen in de vernieuwde My JBL Headphones app.

Helaas heeft de Live 400BT net als de Live 500BT geen Active Noise Cancelling. Wat je bij de 400BT en 500BT wel voor in de plaatst krijgt is Ambient Aware en TalkThru. Dit heeft de tegenovergestelde werking van Noise Cancelling. Het laat juist geluid door zodat je niet zo extreem afgesloten wordt van je omgeving en wat daarin gebeurd als je muziek luistert of een film aan het streamen bent.

Met een batterijduur van 24 uur als de koptelefoon volledig is opgeladen kan je dus met groot gemak een volle dag doorkomen. Is je power op en moet je over een paar minuten alweer de hort op? Leg je nieuwe aanwinst dan 15 minuten in de opladen om er vervolgens weer een dikke 2 uur tegenaan te kunnen. Zoo hoef je op weg naar je laatste bestemming van de dag niet zonder muziek door te brengen.

JBL Live 400 BT kopen?

Klik op de onderstaande Affiliate links voor de meest up to date aanbiedingen.
JBL Live 400BT Over Ear Koptelefoon