JBL Live 650BTNC – Active Noise Cancelling koptelefoon inclusief opberghoes

De JBL Live 650BTNC is het topmodel van de Live serie, die bestaat uit de 650BTNC, 500BT en 400BT . De 650BTNC is ook meteen de enige van deze drie die Active Noise Cancelling heeft.

De 4 cm grote drivers in de leveren JBL Signature Sound en een krachtige, diepe Bass. De batterij gaat tot wel 30 uur mee en de koptelefoon weegt een schamele 250 gram zodat je er geen heknernia aan overhoudt. 😉

JBL Live 650 BTNC Active Noise Cancelling Koptelefoon

Meer informatie of wil je de JBL Live 650BTNC aanschaffen? Ga dan naar Coolblue.nl of Bol.com

1 Belangrijkste Kenmerken

TypeOver-Ear
DraadloosJa
Noise CancellingJa
Bluetooth versie:4.2
MicrofoonJa
dB100
Bereik20 Hz – 20 kHz
Multipoint PairingJa
HandleidingHandleiding JBL Live 650BTNC

2 Active Noise Cancelling

Wat heb je aan een koptelefoon met JBL Signature Sound en een diepe Bass als je continue last hebt van irritant omgevingsgeluid? Denk hierbij aan het geluid van de bus, vliegtuigmotoren of iets te luidruchtig pratende mensen om je heen die je door een toffe techno vibe of top 40-hit verstoren. Dat is waar Active Noise Cancelling voor in de koptelefoon is gebouwd.

Met één druk op de knop die op de oorschelp zit activeer je de Active Noise Cancelling en poef! Weg is die ruis van geluid om je heen. De immersie is stukken hoger als je muziek luistert via een koptelefoon met Noise Cancelling die omgevingsgeluid weg gumt.

JBL Live 650 BT NC kopen?

Klik op de onderstaande Affiliate links voor de meest up to date aanbiedingen.
JBL Live 650 BTNC Active Noise Cancelling Koptelefoon

3 Design

Nou vinden we persoonlijk het design van veel JBL koptelefoons te wensen over laten. Zo vinden we ook het design van de JBL Live 650BTNC niet echt van een kaliber à la Jan des Bouvrie. Het is eerder een ontwerp vergelijkbaar met bank van de IKEA. Maar ook die hoeven niet per sè lelijk te zijn. Zolang ze maar degelijk zijn en fijn zitten.

En dat is dan wel weer iets waar JBL in is geslaagd met de Live 650BTNC. Ze hebben gebruik gemaakt van zogenaamde “Comfort-fit” textielen in de hoofdband. In plaats van een metalen hoofdband is deze dus gemaakt van stof. Dit is inderdaad een stukje comfortabeler dan sommige soms wat zwaardere metalen. Maar het zorgt er ook voor dat de koptelefoon wat sneller vies kan worden.

4 My JBL Headphones app

Download gratis de My JBL Headphones app, voeg de JBL Live 650BTNC toe aan de app en knallen maar! Je kan de app gebruiken om de geluidsinstellingen te personaliseren met de equalizer. Zo heb je altijd de juiste tuning voor de muziekstijlen waar jij graag naar luistert. Hier stel je ook Amazon Alexa of Google Assistent in.

5 Amazon Alexa & Google Assistent

Met één druk op de oorschelp knop activeer je één van de twee spraakassistenten zodat je makkelijk spraakopdrachten kan geven aan je smartphone via de ingebouwde microfoon. Je stelt je favo digitale assistent dus in in de My JBL Headphone app.

De ingebouwde microfoon zorgt er trouwens ook voor dat je handsfree kan bellen en je dus nooit meer een inkomend gesprek mist omdat je met je handen vol staat.

JBL Live 650 BT NC kopen?

Klik op de onderstaande Affiliate links voor de meest up to date aanbiedingen.
JBL Live 650 BTNC Active Noise Cancelling Koptelefoon

6 Batterijleven

  • 30 Uur batterijleven met ANC uit
  • 20 Uur batterijleven met ANC aan
  • Snelladen: ff kwartiertje aan de netstroom voor 2 uur speeltijd
  • In 2 uur tijd heb je de JBL Live 650BTNC weer van 0% naar 100% opgeladen

7 Inclusief beschermhoes

Je hoeft je nieuwe dure aanwinst niet klakkeloos in je rugzak of handtas te sodemieteren met als bijkomend risico dat er allerlei gruis en andere viezigheid in, op en rondom de koptelefoon gaat zitten. Berg je nieuwe koptelefoon makkelijk en snel op in de bijgeleverde zachte beschermhoes.

8 Alternatieve koptelefoons