Sennheiser HD 350BT | Goedkope over-ear koptelefoon zonder Noise Cancelling

De Sennheiser HD 350BT is het kleine broertje van de HD 450BT. De HD 350BT beschikt niet over active noise cancelling waar de HD 450BT dat wel doet. De over-ear, draadloze koptelefoon beschikt over bluetooth 5.0, een batterijleven van 30 uur, een plastic en inklapbare behuizing en ondersteunt spraakassistenten zoals Google Assistent en Siri.

De HD 350BT is tevens een uitstekend alternatief op enkele JBL hoofdtelefoons uit dezelfde prijsklasse. Zeker als je niet persé een koptelefoon zoekt waar de bas in het geluid erg overheerst. Het geluid van de Sennheiser is wat meer uitgebalanceerd en verfijnt.

Sennheiser HD 350BT

Ook interessant: Top 10 Beste Koptelefoons.

1 Pluspunten

  • Rijk geluid

  • Compatibel met de Sennheiser Smart Control app waar tevens een equalizer in zit

  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Minpunten

  • Geen Active Noise Cancelling

  • Geen touchbediening

2 Features

De HD 350BT beschikt niet over veel grote features. Sennheiser heeft de koptelefoon zoveel mogelijk gestript van allerlei features zoals auto-pauze als je de koptelefoon afzet, noise cancelling, talkthru of een transparantie modus. Dit is de reden dat de koptelefoon relatief zo betaalbaar is. Want Sennheiser heeft de focus volledig gelegd op geluidskwaliteit. Je krijgt hierdoor zoveel mogelijk top geluid voor een zo zacht mogelijke prijs.

De HD 350BT beschikt over bluetooth 5.0 en ondersteunt hoogwaardige draadloze codes zoals AptX en  AptX Low Latency. Hierdoor geniet je van content zonder vertraging tussen het beeld en het geluid als je een film of serie aan het kijken bent. Waar je tevens over beschikt is een dedicated knop om je spraakassistent op je bron aan te sturen via de ingebouwde microfoons.

3 Batterijleven

Hoewel de Sennheiser HD 350BT over een batterijleven van 30 uur beschikt is dit niete bijster veel. Koptelfoons zonder Active Noise Cancelling hebben regelmatig een batterijduur boven de 40 of 50 uur. Zelfs koptelefoons mét Active Noise Cancelling en andere features die veel stroom vreten hebben regelmatig een batterijleven van 30 of meer uren. Niet heel indrukwekkend maar het is ook niet een dealbreaker aangezien je makkelijk twee of drie volle dagen met de koptelefoon kan doen als je hem niet 12 uur per dag draagt.

4 Standaard meegeleverd

  • De hoofdtelefoon
  • USB-C kabel
  • Snelstartgids

Meer informatie of de UE Wonderboom 2 Kopen?

Klik op de onderstaande Affiliate links voor de meest up to date aanbiedingen.