JBL Live Pro+ TWS | Oortjes met Adaptive Noise Cancelling en Smart Ambient

De nieuwe JBL Live Pro+ komt uit de bekende Live serie van JBL en is samen met de Live 660NC en 460NC koptelefoons aangekondigd. Het zijn Adaptive Noise Cancelling oordopjes met Smart Ambient. Ze zijn geschikt voor zowel android als IOS. Met de 3-mic technologie bel je met goed geluid via de oordopjes en bedien je de digitale spraakassistent Amazon Alexa die geïntegreerd is. Ook Google Assistent wordt ondersteund door de oordopjes. Je activeert deze functie door op de oortjes te tikken of door het spraak commando uit te spreken om de desbetreffende spraakassistent te activeren.

JBL Live pro plus met caseDe JBL Live Pro plus ondersteunen Qi charging. (draadloos opladen) De batterij van de oordopjes gaan 7 uur mee als ze zijn opgeladen en je kan er 21 uur mee doen als je gebruikt maakt van de case die meegeleverd wordt.

De JBL Headphones app geeft je nog tal van mogelijkheden om de oortjes te personaliseren en te bedienen. Je kan in de hier de ANC en Smart Ambient bedienen, het batterijniveau van ieder oordopje en van de case controleren en nog veel meer.

De nieuwe oortjes zijn prima geschikt om mee te sporten. Ze hebben namelijk een IPX4 rating. Je kan er niet mee in het water springen maar als ze vochtig worden door het sporten kan dat geen kwaad. JBL heeft wel specifiek voor de fanatieke sporters onder ons de nieuwe afgelopen jaar de JBL Free NC+ geïntroduceert.

De  release date van de Live Pro+ is 14 maart 2021.