JBL Tour Pro+ Release | JBL Kondigt nieuwe oordopjes aan

De JBL Tour Pro Plus is een premium in-ear koptelefoon uit de nieuwe Tour serie die naast de Tour Pro+ bestaat uit de JBL Tour One over-ear koptelefoon. De premium oordopjes en de koptelefoon zijn verkrijgbaar vanaf mei 2021 voor €199,95 en €299,95.

JBL Tour One Plus oordopjes

De oordopjes beschikken over twee 6,8 mm dynamic drivers die JBL Pro Sound leveren. De ingebouwde Adaptive Noise Cancelling technologie blokkeert al het omgevingsgeluid of laat deze juist bewust binnen met Ambient Aware & TalkThru dankzij de ingebouwde microfoons. Hiermee kan je ook handsfree bellen en heb je toegang tot je digitale spraakassistent op je bron.

Fast Pair zorgt ervoor dat je in een oogwenk een verbinding tot stand hebt gebracht met je Android apparaat. Dit gebeurd zodra je het hoesje van de oordopjes hebt opengemaakt. Een andere toffe feature is de Dual Connect + Sync. Hiermee heb je de optie om muziek te luisteren of te bellen met één of twee oordopjes.

De Batterij van de oordopjes gaan in totaal 30 uur mee als ze volledig zijn opgeladen volgens JBL. Houd er wel rekening mee dat als je de Adaptive Noise Cancelling aan hebt staan de batterijduur slinkt naar ongeveer 6 uur. De oordopjes laden wel weer snel op met Fast Charge. In 10 minuten opladen zit de batterij alweer vol genoeg om 1 uur te kunnen genieten van je muziek of te kunnen telefoneren.

De oordopjes hebben een IPX4 rating. Dit wil zeggen dat de oordopjes zweetbestendig zijn. Als je dus een drukke werkdag hebt en flink loopt te ijsberen tijdens het bellen zijn de oordopjes daar gewoon tegen bestand. Tot slot ben je in staat om ook gebruik te maken van de JBL Headphones app.